Sanayi Gliserin

Farmasötik ve Teknik Gliserin Hakkında;

Kullanım Alanları ;Gliserin birçok sektörde kullanılan bir hammaddedir. Gıdalarda kıvam verici, çözücü, tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır. tütünlerinin üretimi sırasında nemlendirme amacıyla, öksürük şuruplarında, fitillerde kullanılmaktadır. Ayrıca cilt için çok iyi bir nemlendirici olduğu için birçok kişisel bakım ve kozmetik ürününde kullanılmaktadır. Cildi besler.

  • Özellikleri ; Gliserin gliserololarak bilinen organik bir bileşiktir. Oda koşullarında renksiz, kokusuz, berrak bir sıvıdır. Su ve alkolde çözünür.
  • Türleri / Çeşitleri; ham gliserin ve rafine gliserin olarak sınıflandırılabilir. Ham gliserin, üretildikten sonra olduğu gibi veya basit saflaştırma işlemleri uygulanarak piyasaya arz edilen gliserin.

Rafine gliserin, ham gliserinin çeşitli yöntemlerle ileri derecede saflaştırılmasıyla üretilen gliserindir. Rafine gliserinlerde, teknik özelliklerine bağlı olarak (içeriğindeki % gliserin miktarı, yoğunluk, renk, ağır metal limitlerigibi) 5 grupta incelenir;

-Tür 1: Analitik saflıktaki gliserin,

-Tür 2: Kimyasal saflıktaki gliserin

-Tür 3: Sanayi beyazı gliserin

-Tür 4: Teknik kalitedeki gliserin

-Tür 5: Dinamit üretimine uygun gliserin

Farmasötikgliserinler, inhalasyondahil olmak üzere insan tüketimi için kullanılan gliserin sınıfıdır. (min. %99.5 gliserin)

  • İçeriği;bitkisel ve hayvansal yağlardan oluşmaktadır.
  • Gramaj Bilgileri;

30Kg ( Bidon ): FarmaGliserin

250Kg ( Varil ): FarmaGliserin & Teknik Gliserin

1250Kg ( IBC ): FarmaGliserin & Teknik Gliserin

Dökme ( Araç ): FarmaGliserin & Teknik Gliserin